Risico analyse

Hoe gaat u om met uw bedrijfsrisico’s?
Ondernemen betekent risico’s nemen. Maar weet u welke risico’s uw onderneming loopt? En als een scenario werkelijkheid wordt, is uw bedrijf dan bestand tegen de (financiële) gevolgen? Assurantiekantoor Bemelmans helpt u bij het in kaart brengen van de risico’s . En vervolgens kiezen we samen voor de beste aanpak om uw bedrijf hiertegen te beschermen.

Ken de risico's van uw onderneming
Een productieproces dat stil komt te liggen, brand, fraude, ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid van uw werknemers, reputatieschade: het kan allemaal enorme financiële consequenties hebben voor uw bedrijf. Met een risicoanalyse van Assurantiekantoor Bemelmans weet u hoe hoog de directe schade is van deze risico’s, maar ook wat de gevolgschade is, bijvoorbeeld als u uw verplichtingen niet na kunt komen.

Hoeveel risico wilt u nemen?
Met onze risicoanalyse kunt u vervolgens slimme keuzes maken om uw bedrijf te beschermen. Per risico kunt u nu het volgende bepalen:

• Is preventie mogelijk en welke maatregelen moet ik dan nemen?
• Tot welk kostenniveau kan ik de risico's zelf dragen?
• Welke risico’s wil ik verzekeren?
• Hoe ga ik de risico’s en maatregelen monitoren?

Kies samen met Assurantiekantoor Bemelmans voor continuïteit
Met inzicht in uw risico’s kunt u risicomanagement onderdeel maken van uw bedrijfsstrategie. Kies voor continuïteit van uw onderneming en maak een afspraak met Assurantiekantoor Bemelmans in Kerkrade voor een onafhankelijk advies over de risico’s binnen uw bedrijf.