Wie zijn wij

Persoonlijk contact is voor ons én voor veel van onze klanten van belang. Onze ervaren medewerkers helpen u direct en persoonlijk. Op ons kantoor, telefonisch, of bij u thuis.

Gewoon degelijk

Ook wij vinden een lage prijs belangrijk, maar bij ons krijgt u de service, persoonlijke benadering en jarenlange ervaring er gewoon bij. Daarbij zijn onze prijzen onverminderd scherp, en durven we de concurrentie met de 'snelle jongens' gemakkelijk aan.

Ervaren en betrouwbaar

Assurantiekantoor Bemelmans is al sinds 1927 een begrip in de regio. Herkenbaarheid, authenticiteit en eerlijkheid zijn al die jaren ons uitgangspunt geweest. En we zijn er nog steeds. Onze jarenlange ervaring, en het feit dat wij gevolmachtingd zijn door een groot aantal verzekeraars, maakt dat wij snel, persoonlijk en op maat kunnen werken. Uw wensen staan centraal; wij maken het voor u gemakkelijk en overzichtelijk. Zonder kleine lettertjes.

Bereikbaar

Ons kantoor is 50 uur per week geopend; onze medewerkers staan zes dagen per week voor u klaar. Persoonlijk, met tijd voor uw wensen. Wij vinden altijd een oplossing.

Volmacht

Wij zijn verbonden aan VBJ Assuradeuren als Gevolmachtigd Agent. Zij beschikken over volmachten van meerdere verzekeringsmaatschappijen, waardoor wij op ongebonden objectieve wijze kunnen adviseren en bemiddelen. Daarnaast zijn wij op deze manier een snelle schakel tussen u en de diverse verzekeringsmaatschappijen bij zowel acceptatie als schadeafhandeling.